plopsaland

7 08 2008

Woensdag nam Tom nog eens een dagje verlof om samen met ons, Veerle, Frederik, hun kinderen Hanne en Robbe, Els en haar dochtertje Anouck eens een bezoek te brengen naar plopsaland. Om alle mogelijke files te ontwijken zijn we met de trein gegaan, lekker druk maar wel gemakkelijk. Jef en Tuur wisten niet waaraan ze zich moesten verwachten, want het was voor hen de eerste keer. Daar aangekomen ontdekten ze wel vlug de afbeeldingen van bumba en plop. Het kijkplezier was voor hen nu al begonnen. Het wachten om binnen te komen ook.

Eens binnen wisten de oudsten goed wat ze wilden ( we waren immers in de paasvakantie ook gekomen): eerst naar de grote splash. Wat achteraf goed bekeken was, want zo hebben we daar maar een vijftal minuten moeten wachten. Later op de dag zagen we daar een lange rij wachtenden.  Daarna wilden ze op de draak en de boomstammetjes. Om het ook voor de jongsten aangenaam te maken hebben we ons maar opgesplitst. Tom, Frederik en Els met de oudste kindjes op de grotere attracties en Veerle en ik naar de kikkers en de eendjes met Jef, Tuur en Hanne.  En ondertussen hielden we contact met de gsm. Aan de kikkers gekomen wou Jef niet uit de buggy, hij had genoeg om naar te kijken. Maar eens op de attractie straalde hij.

Na wat eten, hup naar de volgende. Het hoogtepunt voor Tuur waren toch de luchtballonnen. Tuur is namelijk gek op alles wat bal en ballon is. Bij het uitstappen, klom hij  in het eerstvolgende mandje er gewoon terug in. Maar de rij wachtenden zou dit waarschijnlijk niet zo leuk gevonden hebben, dus heb ik er hem onder luid protest toch maar terug uitgehaald.

Na een lange dag, moe, vooral moe maar voldaan nog een treinrit naar huis. Afscheid van de vriendjes in het station en dan vlug naar huis om de kindjes nog af te spoelen en naar bed te brengen.

Maar ik moet toch eerlijk bekennen dat we stiekem evenveel genoten hebben van de dag als ons kinderen.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: