een kanjer

31 08 2008

Ralf, onze oudste zoon is echt wel een kanjer. ( woorden van de mama natuurlijk) Voor de vakantie kon hij nog niet zonder steunwielen fietsen. En als we heel eerlijk zijn zag het er niet naar uit dat het vlug zou lukken. Maar het kan verkeren: begin juli probeerde hij dan toch even op een bbq met de fiets van Warre, zijn neef, te fietsen. Die fiets, een maat groter dan de zijne, was blijkbaar toch iets meer geschikt want wonderwel fietste hij enkele meters alleen. Wij hadden Ralf een nieuwe fiets beloofd als hij alleen kon fietsen. Die belofte hebben we iets bijgeschaafd en hij kreeg hem iets vroeger met de voorwaarde dat er geen steunwielen aan mochten. Nog diezelfde dag lukte het fietsen. Enkel het stoppen blijft nog wat moeilijk. Maar we blijven oefenen.

Vandaag heeft Ralf zichzelf overtroffen. Hij is met de fiets naar Tielt en terug gereden. Ralf, mama en papa zijn echt wel trots op zijn prestatie en… dat is naar mijn bescheiden mening wel terecht.


Acties

Informatie

2 responses

1 09 2008
Mark

’t Is waar, ’t is waar. We hebben ‘m gezien en er was geen houden aan. En sindsdien wachten we op de foto van de coureur met fiets.

1 09 2008
Tresie

Moet inderdaad geen houden aan geweest zijn, als hij nog niet kan stoppen kan ik me voorstellen dat Ralf het wereld record Pittem-Tielt-Pittem gebroken heeft (Pittegem voor de Amerikanen). Proficiat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: