1 september

2 09 2008

“Mama, het was een superleuke dag.” Dit waren de woorden waarmee Ralf zijn dag heeft afgesloten en in zijn bed is gekropen. Ik kan me wel inbeelden dat het voor hem leuk was.

’s Morgens met papa naar school. Ik had Tom uitzonderlijk een dag ingeschakeld aangezien ik zelf ook terug moest vertrekken richting klas. En uitzonderingen zijn altijd leuker.

Het terugzien van de vriendjes, de nieuwe juf, een nieuw lokaal om te ontdekken,… Wat wil een kind nog meer …

En op de koop toe een eerste voetbaltraining ’s avonds. Elias en Ralf hadden duidelijke afspraken gemaakt en zouden samen gaan voetballen. Wat de mama’s ook mochten denken en / of zeggen; zij hadden beslist. Ze mochten dan ook eens gaan proberen in Tielt.  Ralf heeft de training goed meegedaan, al moet gezegd dat hij opviel tussen al die spelertjes die al een tijdje trainen. Maar al doende leert men. Ralf heeft wel de smaak te pakken en wil wel elke dag gaan. Nu heeft mama  beslist dat hij beter in Pittem zou gaan, al is het maar omdat ik het iets gemakkelijker vind hem naar training te brengen op woensdag in plaats van op maandag en woensdag. Wordt ongetwijfeld vervolgd…


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: