Paul

23 09 2008

Groot feest vandaag voor de jongens want Paul is aangekomen. Volgens Ralf helemaal met de trein uit Amerika. Als ik hem dan vertelde dat er een oceaan tussen Europa en Amerika ligt, kon hij er wel inkomen dat Paul met het vliegtuig gekomen is.  Als papa deze avond binnenkwam hebben we nog een tweede misverstand uit de weg moeten ruimen.

Ralf: “Papa, Paul is hier en hij verstaat ons niet want hij spreekt Frans.”

Papa:”Nee, hij spreekt Engels.”

Ralf:” Ah ja ?”

En Paul had ook een cadeautje mee. Ralf razend enthousiast tot het cadeautje uitgepakt was… Het ging namelijk om een halloweenmasker dat geluid maakt. Ralf terug te vinden achter de zetel en Jef achter mama. Tuur was de enige die op het knopje durfde duwen en niet bang was van het hoofd. Ralf werd een beetje boos van schrik en wou niet dat het nog geluid maakte. Jef hebben we helaas deze avond in bed nog een beetje moeten troosten want hij was bang van “kop en litje”.( het hoofd met de lichtjes) Nu ik denk dat ze nog een beetje jong zijn voor Halloween en maskers.


Acties

Informatie

One response

24 09 2008
Tresie

Sorry, de bedoeling van het Halloween makser was dat de jongens mama en papa bang zouden maken. Inderdaad steek dat lelijk ding maar diep weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: