potje 2

27 10 2008

Herfstvakantie en nu dus voor echt … Zo dacht ik er in ieder geval over. Mijn twee jongste zoon zouden moeten proper zijn tegen het einde van de vakantie. Of de zoons daar evenveel zin in hebben als mama is maar de vraag. In ieder geval blijven ze gewillig een tijdje op hun potje zitten en gaan ze akkoord met het uitblijven van de pampers. De successen stapelen zich helaas nog niet op. Zaterdag hebben ze niet een keer op hun potje geplast. Gisteren had Jef geen enkel ongelukje. Vandaag heeft hij er duidelijk minder zin in, maar heb ik iets meer geluk bij Tuur. Ik vrees dat het iets minder gemakkelijk en vlot zal verlopen dan gehoopt. Maar met een beetje doorzettingsvermogen komen we er wel. Aan hun hevige supporter Ralf zal het in ieder geval niet gelegen hebben.


Acties

Informatie

3 responses

27 10 2008
Tresie

Ze hebben er allemaal rode kaajes van! Wij duimen voor succesvolle resultaten, geen resultaten in de broek!

27 10 2008
oma

Rome is ook niet op 1 dag gebouwd. Dus volhouden en blijven aanmoedigen Ralf! Zou oma dan nog een verrassing in petto hebben als het gelukt is????

27 10 2008
Annelies

Pfff… hier hetzelfde probleem. De ene dag gaat het beter dan de andere maar beter is nog altijd niet goed genoeg om die pamper achterwege te laten. Jef en Tuur blijven nog gewillig zitten maar Lomme heeft het niet voor de pot. Slechts twee maanden resten mij nog om de klus te klaren. Help!

Ik wens je in ieder geval veel succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: