winkelhulp…

27 11 2008

Tijdens de week probeer ik zoveel mogelijk de supermarkt te ontwijken. Want met drie kindjes in of rond de kar is winkelen allesbehalve een aangename bezigheid. Nu moest ik deze avond toch gaan en mijn geluk kon niet op: Tom was vroeg thuis. Ralf zag echter zijn kans schoon en wou mee. Eigenlijk vind ik het wel leuk om 1 van de kindjes mee te hebben. Maar Ralf heeft al zo zijn eigen idee over winkelen. De rayons die mama wil aandoen zijn helemaal niet interessant voor Ralf en regelmatig hoor je hem dan voor heel de winkel: ” Stop, keer een beetje terug. Ja daar moeten we naartoe.” “Oh mama, ik heb daar een nieuwe film van cars gezien.” of ” Wat is dat daar, zijn dat van die lekkere kaasjes mama ?” Een van de laatste rayons waar ik door liep, was die met de boeken.

Ralf:” Oh kijk mama een boek van vulkanen. Mag ik daar eens in kijken ?”

Ik gaf hem het boek om even in te bladeren, terwijl ik een boekje met wat schrijfoefeningen aan het bekijken was. Plots zag ik het boek van de vulkanen in de kar verdwijnen.

Mama:” Ralf, zet dat boek maar terug, we gaan dat nu niet meenemen.”

Ralf:” Ok, maar dat boekje dat jij vasthebt moet je nu ook niet meenemen hoor.”

Al was het maar om mij duidelijk te maken dat de wetten voor iedereen gelijk moeten zijn. Of zou het er iets mee te maken hebben dat hij helemaal geen zin had om schrijfoefeningen te maken ?


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: