gaatjes

3 02 2009

Ik weet niet waaraan het ligt, wat hij doet of zelfs hoe hij het doet. Maar ik erger er mij verschrikkelijk aan. Vorige week hadden we er 3. Ja, ja op 1 week tijd! Dat is nu wel het absolute record. Vorig jaar hadden we er in ieder geval nog niet zoveel last van, maar dit jaar is het een ramp.  En na een beetje navraag, blijk ik niet de enige mama te zijn die met het fenomeen te maken heeft. Het lijkt wel een epidemie in de derde kleuterklas …

Waar ik het over heb? Gaatjes in de broek. Laat ons zeggen, de laatste tijd: gemiddeld 1 broek per week met gaten op de knie.  Herstellen met een kleine badge op de knie heeft geen zin, want de volgende keer hij de broek aanheeft, is er wel een gaatje boven of onder die badge. Grote ‘knielappen’ dan maar ????

En dan krijgen we de volgende discussie:” Ik vind dat niet mooi een broek met lappen.” Ja Ralf, weet duidelijk welke broeks hij wel en niet wil dragen. Hij wil enkel jeans, zonder veel fantasie. En vooral geen lappen op de knie.


Acties

Informatie

3 responses

3 02 2009
nathalie

Met meisjes heb je dat probleem zo erg niet…

3 02 2009
Tresie

Betekent dat dat Tresie van Florida zich alvast kan voorbereiden om een nieuwe voorraad Jeans te gaan kopen???

3 02 2009
Annelies

Hier hetzelfde probleem met dat verschil dat ik heel goed weet wat de oorzaak is. Warre legt hele afstanden af op zijn knieën, vooral als hij met z’n auto’s speelt. En hij vindt het ook ongelooflijk stoer om stukken al glijdend op de knieën af te leggen na het nemen van een grote aanloop. Niet alleen de broeken moeten eraan geloven maar ook de schoenen.

Ik heb je trouwens een stokje toegeworpen. Kom vlug kijken op m’n blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: