dino

1 04 2009

Wat begonnen is als imitatie van een vriendje, is een echte passie ( lees manie) aan het worden. Ralf is gek op dino’s, vooral van de triceratops ( en ja hij spreekt dit perfect zonder haperen uit) oftewel driehoorn. We hebben hem voor ons eigen gemak een boekje gekocht dat iets meer op zijn niveau is, want tot daarvoor moesten we vertellen uit een info-boek dat ik gebruikte om wero te geven in het 5de leerjaar. Net iets boven zijn niveau dus.  Het spectaculairst om door te vertellen vindt hij het feit dat dino’s uitgestorven zijn door een meteoriet. Maar wat ik het meest intrigerend vind, is wel dat hij met klei dino’s maakt. Onze Ralf, die een hekel heeft aan alles wat te maken heeft met knutselen. En ja, bij een eerste dino heb ik wat moeten helpen, maar de andere heeft hij wel helemaal alleen nagemaakt.Page Gallery™ v4.06


Acties

Informatie

2 responses

1 04 2009
oma

En Ralf krijgt oma zo’n mooie dino door jou helemaal alleen geknutseld. Ik vind ze wel heel erg mooi!

3 04 2009
overfrijolesenanderebonen

Ralf, maak je voor mij ook zo´n dino en bewaar je hem dan tegen december? Wie weet vind ik hier een Salvadoreense Dino. Als ik er één vind, dan breng ik hem mee als cadeautje… Beloofd!!!
En Ralf, vertel je me dan alles over je reisje met opa in de camionette? Ik ben benieuwd. Vraag dan aan je mama of je enkele foto´s op haar blog mag zetten, zodat ik je avonturen kan volgen.
Een dikke zoen,
Lies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: