jongens …

10 08 2009

Met drie jongens blijft het leven spannend… Tuur legde vorige week zijn hand tijdens een discussie met Ralf op de uitlaat van de grasmachine, waarbij hij zijn links hand verbrandde. Eerst onder de kraan en daarna flamazine en alles mooi verbonden. Hij gebruikte zijn handje wel niet echt. Tot… het verbandje werd verwijderd. Nu is er een korstje en kan hij wonderbaarlijk zijn hand opnieuw volledig gebruiken. TuurMaar ook mama deelde in de brokken deze keer en is even buiten strijd geweest door een wespensteek. Aangezien ik daar vrij gevoelig voor ben, heb ik een aantal uren in bed doorgebracht. En dat door zo’n klein beestje.


Acties

Informatie

2 responses

10 08 2009
overfrijolesenanderebonen

Die wespensteken zijn inderdaad wat… Vorige week vrijdag één op mijn heup tijdens het douchen, resultaat: dik en paars-rood, zo groot als mijn hand. Het jeukt ongelofelijk, maar bij het krabben een gevoelige huid. Maar anders geen zo´n last zoals jij…
dikke zoen aan alle 5,
Lies

11 08 2009
Tresie

De gevoeligheid voor steken zit blijkbaar in de familie. Mijn verhaal: een super kleine mier die mijn been kapot gestoken heeft. 1 Mier, 6 steken met als resultaat een dikke bult op mijn been!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: