verjaardagscadeau

27 09 2009

Vorig jaar kreeg ik voor mijn dertigste verjaardag van mijn kindjes een ballonvaart cadeau. In de loop van de week belde de ballonvaarder dat hij vrijdag in Pittem zou opstijgen en of ik geen zin had om mee te gaan. Helaas vrijdag stonden er al andere dingen op het programma en kon ik de ballonvaart er niet meer inpassen. Dan maar zaterdag in de streek van Ieper. Ik zag dit wel zitten en Tom vond dit ook geen bezwaar om te volgen. Na nog enkele telefoontjes werd plots duidelijk dat er geen plaats meer zou zijn in de ballon rond Ieper, maar dat we  boven eigen streek zouden varen. En dus zijn we zaterdag rond 17.30 u opgestegen in Ruiselede. Marie is meegegaan als verjaardagscadeau van haar metekindje, wat het voor mij ook leuk maakte dat ik niet alleen moest gaan.  Toen Els en haar dochtertjes hoorden dat we in eigen streeks zouden varen, is ze ook afgekomen om te volgen.  Leuk, leuk leuk !

De ballonvaart zelf was schitterend en behoeft weinig woorden. Behalve dan dat het een aanrader is en zeker voor herhaling vatbaar !

ballon0Klaar voor vetrek …ballon1Ongelofelijk hoe snel je stijgt.ballon2De aarde van hoog boven …ballon3ballon4Herken wie herkennen kan. Ja, daar staan de volgers.ballon5Met dank aan Pieterjanballon6

We hadden ook volgers in de lucht.ballon 7

Veilig terug op de grond. Jef was blij dat hij zijn mama terugzag zonder breuken. En Manon had heel vlug een nieuwe vriendin: Marieke, maar ook mama Els kreeg gewillig een dikke knuffel.


Acties

Informatie

3 responses

28 09 2009
Marie

En het was echt een ervaring om nooit te vergeten.
Bedankt Tuur!!!!!

29 09 2009
Valerie

Tevreden van de organisatie? Stephane wordt binnenkort 30. Vandaar…

29 09 2009
Annelies

Je hebt je blijkbaar goed kunnen uitleven daar in die ballon met je cameraatje. Er zitten mooie foto’s tussen. Vooral die van ons huis heeft me aangenaam verrast. Je zou denken dat wij ergens in één of ander bos wonen… Niet dus. 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: