kappertje spelen

10 10 2009

Naar het schijnt doen heel veel kindjes het wel eens, maar echt leuk is het toch niet als ze bij elkaar kappertje spelen.  Deze middag vond Ralf duidelijk dat de haren van Jef en Tuur iets te lang waren en heeft hij er dus maar een mouw aan gepast. Tuur is blijkbaar het langst op de kappersstoel blijven zitten en was dus het mooist…    Het slechtste is dat we het zelf pas gezien hebben in een meubelzaak. Toen Ralf knipte was ik bezig in de badkamer aan het opruimen en Tom in slaap gevallen in de zetel. Toen hij wakker werd moesten de jongens in de auto, want Ralf had KSA en wij zouden nieuwe stoelen gaan kiezen. Terwijl we daar rondliepen vroeg Tom plots wat er aan de hand was met het haar van Tuur.  We zijn rechtstreeks van de meubelzaak naar de kapster gereden en die heeft toch haar best gedaan om er nog iets van te maken. Gelukkig hebben we drie jongens en is een broske nog niet zo lelijk. De bewijzen hebben we thuis teruggevonden in de vuilnisbak. (Ik heb ter vergelijking met wat het was een foto van vorige week bij de collage gezet.)

kapper


Acties

Informatie

2 responses

11 10 2009
moeke

Goed dat Ralf eraan dacht kappertje te spelen en niet kleermakertje. Stel je voor, wat zouden de resultaten dan zijn en hoe te herstellen??

1 07 2010
coupe ‘droeve kindjes’ « Mijnboys’s Weblog

[…] eerste reactie was: ” Oh, niet weer !”  Maar helaas … deze keer heeft Tuur de schaar ter hand genomen en Jef een nieuwe coiffure […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: