reizen

28 02 2010

Ik zag bij wijplukkendedag en rozebril een berichtje over reizen. De laatste jaren is het hier niet echt de moeite geweest, zoals we in West-Vlaanderen wel durven zeggen ‘nivers’ kan ook mooi zijn. Alhoewel 2 jaar geleden trokken we een weekje naar Courbiac en huurden we er een huisje. De reden van het thuisblijven ? Een pasgeboren tweeling, hopen pampers mee te sleuren, 2 jongens die moesten slapen in de namiddag en een zelfstandige echtgenoot,…

Nu dit jaar zouden we opnieuw een huisje huren en er nog eens op uit trekken. Maar daarna hoop ik om terug wat verdere horizonten te kunnen opzoeken. Ik kreeg gisteren van mijn zus de brochure van djoser junior en ik moet zeggen het concept sprak me wel aan. Reizen op maat van gezinnen met kinderen tussen de 4 en 16 jaar. Alhoewel ik eerst eens een stukje route 66 wil doen met mijn mannen. Ze zijn nog altijd even gek van cars en het lijkt me zalig ze zelf even van die route te laten proeven. ( Dus tante Tresie, wie weet in 2011 … ???!!!)

En verder op het droom- / verlanglijstje:

* VS ( het noorden en voor de boys bij Trees en Paul in Florida, hun absolute nr 1 droomreis)

* Canada

* Ijsland

* Safari in Kenia of Tanzania ( met verlening op Zanzibar)

* kamelentocht  ( zie djoser of de prins van holapola)

* Egypte

* Zuid-Afrika

* …


Acties

Informatie

5 responses

28 02 2010
Goya

Courbiac? Bij Tournon d’Agenais?
Grappig, daar zijn we in 2009 ook geweest.

Twee meisjes aan het bad
28 02 2010
Hannelore

Schitterend, we zaten zelfs in hetzelfde huisje ( van Frank). We wilden graag terug dit jaar, maar dan samen met een ander koppel, maar cinq sols ( de buren met het grote huis) zaten al helemaal volboekt. En … raar maar waar onze Ralf zou Ella heten als hij een meisje was en ja, voor de tweeling hadden we Ella en Kato gekozen. Maar het zijn 3 jongens geworden. Je dochter heeft dus een prachtige naam.

1 03 2010
Saskia

Wij hebben daar in elk geval in de hete zomer van 2006 ook genoten. In dat huisje, bij dat zwembad. (zus van Hannelore)

2 03 2010
Tresie

VS op de eerste plaats en Florida bezoek inclusief, dat is een hele eer. Laat me op tijd iets weten en dan stoom ik een schitterende route klaar. Ik geniet ook van de lange trajecten hier in de VS, moet zalig zijn om een cross country te kunnen doen in a RV met de hele familie en remember, Walmart geeft je gratis overnacht parking. Wij nattuurlijk ook, met zwembad erbij en met zicht op de “mouse”!

5 03 2010
Sebastian

Dat verlanglijstje lijkt me wel wat… Toevallig geen oppas nodig… Kwestie van Tuurke uit zijn snoepverslikbuien te helpen ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: