Waar we gebleven zijn…

1 07 2010

Een tijdje geleden, maar hier is de update…

19 juni zijn Jef en Tuur 4 geworden. VIER al !!! Maar zij vonden het super. Alhoewel … Tuur had geen zin in foto’s of toch zeker ’s morgens niet. Nu het zou ook een heel drukke dag worden en een ochtendhumeur heeft hij van geen vreemden … Cadeautjes hadden ze de dag daarvoor al mogen ophalen bij magicbikes. Nu ze allebei goed kunnen fietsen en een beetje groot werden voor hun fietsjes hebben ze elk een nieuwe fiets mogen kiezen.

Diezelfde dag stond ook de communiereceptie van Ralf gepland. ( Waar ook de broers met hun verjaardag serieus in de prijzen zijn gevallen.) Een mooie locatie, lekkere hapjes, een goed glaasje maar jammer genoeg wat minder weer. De kinderen hebben zich niet laten kennen en hebben toch buiten gespeeld en de volwassenen … hebben genoten ( hoop ik toch ).

Maandag ( als gevolg van die 4 jaar) verliep mijn ouderschapsverlof en moest ik terug naar school en ja, heel eerlijk, ik vond het wel fijn om nog even terug te gaan.

Een weekendje ziek zijn. Terug gaan werken zeker ??? Mama in twee dagen haar bed niet uitgekomen door geveld te zijn met een keelontsteking en vrij hoge koorts ( en nu net het zo’n mooi weer was) Op zaterdag oma en op zondag papa die schitterend voor de jongens hebben gezorgd.

En dan ging het vlug, einde schooljaar, einde eerste leerjaar voor Ralf . Met goeie resultaten. We zijn zo trots op hem ! Vooral toen we vorig jaar hoorden dat hij het ‘als de jongste van de klas en met zijn probleem ‘ eens mocht proberen in het eerste leerjaar sloeg de schrik me toch een beetje om het hart. Maar hij heeft zich zo geamuseerd, want hij mocht leren lezen en moest niet meer zoveel knutselen; de structuur van het eerste gaf hem ontzettende houvast en hij had ook succeservaringen. En dat heeft geresulteerd.

En er is hier een enveloppe toegekomen met als afzender “Wij plukken de dag!”  . Nu heeft mama nog een beetje werk maar dan krijgen jullie daarover een uitgebreider verslag. Maar aan de afzenders wil ik toch al laten weten dat hij heel tevreden en enthousiast was !


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: