Rotdag

13 07 2010

Of misschien nog beter: rotdagen. Het is zondagmorgen begonnen met een pijnlijk vermoeden en ’s avonds bittere werkelijkheid geworden. Onze vakantie die we boekten viel helemaal in duigen. We hadden samen met het gezin van de papa zijn nicht een huis gehuurd in Frankrijk. Voor de eerste keer samen op reis. Zij hadden al vaker via internet gehuurd, wij nog niet; maar alles zag er in orde uit. We hadden een contract, telefoonnummer, e-mail,… In ieder geval om een lang verhaal kort te maken zijn we volledig opgelicht. Het gehuurde huis was van iemand anders, die nog nooit over ons gehoord had. Wij zijn onze centen kwijt en onze vakantie, maar hebben er een hoop miserie en werk voor in de plaats. Om naar een nieuw huurhuis te zoeken en te gaan heb ik geen zin meer, misschien enkele dagen op hotel, misschien even met de jongens naar Disneyland,…in ieder geval geen boekingen meer via internet voor ons. Hadden we het op voorhand kunnen zien, hadden we moeten voorzichtiger zijn??? Ik weet het niet, in ieder geval heb je dus altijd en overal bedriegers.


Acties

Informatie

6 responses

13 07 2010
Ilse

Wat heb ik met jullie te doen. Zijn jullie eerst helemaal tot in Frankrijk moeten rijden om te merken dat er iets niet pluis was? Misschien moet je die van VTM (of is het VT4) “Red mijn vakantie” inschakelen,

Boeken zelf ook bijna altijd online maar dan wel altijd via organisaties als Roompot en Landal. Misschien moet je eens kijken tussen de last-minutes daar? Hopelijk komt er nog iets uit de bus! En zeker uitzoeken waar je klacht kan indienen!

13 07 2010
Hannelore

Gelukkig zijn we het op tijd te weten gekomen en stonden we niet in Frankrijk.

13 07 2010
zusjesenzo

Zo verschrikkelijk dat er zo’n gewetensloze mensen rondlopen! Ik hoop echt dat jullie misschien toch nog iets leuks kunnen vinden!

13 07 2010
wijplukkendedag

Oh, wat leef ik met jullie mee ! Verschrikkelijk. Je snapt dat toch niet dat er zo’n mensen rondlopen hé.
Hopelijk kunnen jullie toch nog een paar dagen echt genieten van vakantie !

20 07 2010
Tresie

Ai Hannelore, dat is geen goed nieuws. Pieter Jan wisy het me te vertellen. Maar weet je wij hebben hier een huis heel dicht bij Disney en je moet zelfs niks betalen om hier te logeren, altijd welkom! Ik realizeer op korte termijn niet mogelijk. Misschine zijn enkele dagn aan de zee een optie?

24 09 2010
En de winnaar is … « Mijnboys’s Weblog

[…] En de winnaar is … 24 09 2010 Geluk bij de compensatie na een rotdag… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: