En ja, nog eentje voor de statistieken

22 01 2011

Ze hadden mij gewaarschuwd, en ik had er mij ook ooit aan verwacht. Maar dat het zo vroeg zou zijn ? Neen, ik had ze net iets ouder geschat.

Gisteren bij de dokter:” Ja, Hannelore, wat had je ook gedacht, drie jongens … daar moeten ongelukken van komen 😉  ”

Wat daaraan vooraf ging: Jef, Tuur en een vriendinnetje waren samen naar Jefs kamer getrokken om daar te spelen. Ze zouden de grote houten blokken meenemen. Maar dat vonden wij geen goed idee en dus bleven deze blokken beneden. Of dat dachten wij toch. Blijkbaar werden toch enkele blokken meegesmokkeld. Plots horen wij Tuur heel hard wenen . Nu is dat niet zo uitzonderlijk, want hij kan op elk ogenblik  hard wenen als hij ergens zijn zin niet krijgt. Niet deze keer dus. Tuur was onder het bed van Jef gekropen en Jef vond dit niet leuk. Hij stond aan de andere kant van de kamer met een blok in zijn handen. Die blok heeft hij naar Tuur gegooid en wonder boven wonder was het raak. De hoek van de houten blok staat duidelijk in het hoofd van Tuur afgetekend. Een gapende wonde en redelijk wat bloed. Een schreeuwend kind en 2 met een verschot. En mama, naar de dokter… Maar ook Jef was serieus onder de indruk van zijn daden, hij heeft de rest van de avond wat gesnikt en elke keer als we er iets over zeiden, begon hij ook effectief te wenen.


Acties

Informatie

4 responses

22 01 2011
ilse

Ik vraag me hier ook altijd af wanneer er eens een serieus accident gaat gebeuren met die jongens. Ik denk dat Jef de volgende keer twee keer zal nadenken …

23 01 2011
Seba

En heeft Tuur nu draadjes in zijn hoofd ?

23 01 2011
Hannelore

Nee, aangezien het om Tuur gaat heeft de dokter beslist om het te plakken. Hij kent ze ondertussen ook al een beetje mijn mannen. Als je aan Tuur zegt dat de plakker er zeker tot dinsdag moet op blijven, dan doet hij dat ook. Bij Jef is alles na 10 minuten genezen en moeten de plakkers er bijgevolg ook na 10 minuten af.

23 01 2011
Seba

En deze zomer goed insmeren met zonnecrème of ge zult het binnen 10 jaar mogen horen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: