22 mei, druk, druk, druk

13 06 2011

 

Net zoals op veel andere scholen hadden ze bij de jongens op school een feest gepland. Met optredens van alle klassen. Net op die namiddag was er ook zwemwedstrijd voor Ralf. Ralf zou de zwemwedstrijd laten voor wat die was en meedoen op het schoolfeest… tot hij de brief kreeg met de benodigde kledij ( een hemd, kniebroek, gilet en pet) Ralf was nog nooit zo vlug en zo vastberaden in het nemen van de beslissing om toch maar te gaan zwemmen.  Met als resultaat: papa, opa en ‘tante ‘Lies naar de zwemwedstrijd en mama, oma en ‘tante ‘ Marieke gaan supporteren op het schoolfeest.

Ralf had trouwens een verrassing voor de papa. Er was een ouder-kind wedstrijd en daar had hij zich uiteraard ook voor ingeschreven. Papa zou dus ook zijn zwembroek moeten meenemen. ( Gelukkig hadden we Lies om foto’s te nemen.) Ralf heeft niet gewonnen en was niet bij de eerste drie, maar het belangrijkste was dat trainster Lien heel tevreden was over zijn zwemstijl. Na de wedstrijd heeft ze hem dat ook duidelijk gezegd dat het veel belangrijker is om mooi te zwemmen dan om de eerste te zijn. En daar was Ralf ( en mama en papa natuurlijk ook) heel trots op.

En dan Jef en Tuur hun optreden, de tweeling hadden op voorhand een briefje meegekregen dat ze iets zouden doen van Sneeuwwitje en dat alle kinderen dwergen moesten zijn. Daarom vroegen de juffen of iedereen een pyjama kon meebrengen. Een drietal dagen na dat briefje kwam onze Tuur thuis met de melding dat hij geen pyjama moest meebrengen maar wel het verkleedpak van Piet Piraat, want hij was geen dwerg meer. Hij mocht de prins zijn. Hij heeft 14 dagen gestraald en uitgekeken naar het schoolfeest.  Samen met Manon waren ze een super Sneeuwwitje en haar prins. En ook mijn dwergje was een schitterend kaboutertje.


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: