00u38

17 07 2011

Tom kreeg gisteren net voor Vive le vélo een wachtoproep en moest dus een putje gaan maken voor de elektriciteit. Met zo’n hondenweer zijn we dat wel gewoon en ik keek er dus niet van op. Hoe laat hij dan terug thuis komt weet ik niet en dus ga ik dan ( iets later dan normaal) alleen gaan slapen.

Om 00u38 ging plots de telefoon. Ik was diep in slaap en nam op met een slaperig stemmetje. Aan de andere kant van de lijn het volgende:

” Mevrouw, 101 centrale Brugge, ben ik bij bvba V… ? ”

Ik was onmiddellijk klaar wakker en antwoordde bevestigend.

” Mevrouw, is het mogelijk dat een van jullie vrachtwagens in Waregem is ?”  Zou kunnen uiteraard, want ik wist helemaal niet waar de wachtoproep naar toe ging.

Nu had mijnen echtgenoot zijn gevaarte midden op de weg moeten parkeren om zo veilig te kunnen werken en omdat er waarschijnlijk voor die 13 meter ergens anders niet veel plaats was. Een patrouille was langsgekomen en vond dit blijkbaar niet zo’n goed idee. Ze hadden de werkmensen niet onmiddellijk gevonden ( aangezien die naar de elektriciteitscabine waren gegaan om daar alles terug aan te leggen) en dus hadden ze maar naar de centrale gebeld.

Er zijn in ieder geval aangenamere manieren om wakker gemaakt te worden. ‘k Heb toch nog even met een verhoogde hartslag in bed gelegen…

 


Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: