ondertussen

7 10 2011

Ja, ondertussen zijn we 2 maanden verder. Maar stilgezeten hebben we niet in die twee maanden.

In augustus ging Ralf een weekje op reis met oma en opa. Denemarken, met als hoogtepunt Legoland. Hij heeft er van genoten met volle teugen, van de reis, van de aandacht ( eens voor hem alleen), van het buitenleven ( want ze gingen met de mobilhome), van het zwemmen en kajakken,… Hij ziet het in ieder geval zitten om dit alles nog eens te herhalen, maar of oma en opa dat zien zitten ? 😉

Wij gingen tijdens zijn reisje een dagje naar disneyland en daar hebben de tweeling en ook wel mama ( en stiekem ook papa, maar dat mag hij niet te vlug toegeven) van genoten. Een super leuke dag, niet al te druk en redelijk weer. Alhoewel een tweetal fikse regenbuien ervoor gezorgd hebben dat ik nu een mickey-paraplu heb . Opvallen doe ik nu wel in de regen.

Op het einde van de vakantie nog een weekje tenniskamp voor Jef en Tuur en ook dat is reuze meegevallen. Gelukkig want met al het mooie weer, begonnen ze elkaar hier levend te lusten.

De schoolstart is voor bijna iedereen vlot verlopen. Ralf vindt het schitterend in het derde leerjaar, de juf valt super in de smaak en hij is zeer opgewekt als hij uit school komt. Voor Jef is het overal goed en wel en is gewoon blij om terug elke dag met zijn beste vriend te kunnen spelen. Tuur had iets meer aanpassingsmoeilijkheden, maar nu begint het ook vlot te lopen. In het begin was niks leuk op school en wou hij ook niet meer gaan. Nu klaagt hij niet meer. En ik was het na een dag al terug gewoon.

Jef is ondertussen zijn eerste tandje kwijt en nummer twee staat ook al los .

En voor de rest ? Gaat alles zijn gewone gangetje …


Acties

Informatie

2 responses

9 10 2011
Tresie Benoit

Dank je wel voor de update, ik be blij weer wat te kunnen lezen. Eenleuke ontspanning tijdens een druk programma in het werk. Keep us informed!

15 10 2011
ilse

Denemarken, ik ken er hier al zeker twee die erg jaloers zouden zijn op Ralf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: