En we zijn weeral 3 maand verder

12 02 2012

Van al die goede voornemens om terug regelmatig een berichtje te posten is weinig in huis gekomen. Je ziet, het is alweer 3 maand geleden dat er nog iets nieuws stond. Vandaar een kleine update.

Eind november zwom Ralf opnieuw de spalsh in Ieper. In 2010 was dit zijn allereerste wedstrijd en dus was het een blij weerzien met het Ieperse zwembad. Deze keer ging een van zijn beste vrienden mee en werden ze in dezelfde reeks geloot. Wat niet ideaal bleek, want ze wachtten allebei op elkaar. Was de ene een beetje voor, dan treuzelde hij tot de andere er terug bij was en omgekeerd. Maar ze hebben er allebei plezier aan beleefd. En dat is toch wat telt. Jef was op het einde wat ontgoocheld, want hij wou ook zwemmen en dit kon helaas niet. Aan de trainster vroeg hij dan maar of hij volgend jaar ook mocht meedoen. En daar is hij nu super-hard voor aan het trainen.Image

Begin december kwam naar goede gewoonte de Sint en daar was Tuur dan helemaal van in de ban. “De Sint is al een oude man en als hij dan dood gaat, dan ga ik Sinterklaas worden.” Ambities te over dus. Speelgoed na deze dag ook trouwens… En net zoals elk jaar bracht hij ook een bezoekje aan de buren, waar ook ons boys werden uitgenodigd. Ze kijken er ieder jaar opnieuw naar uit.Image

De Kerst- en nieuwjaarsdagen verliepen goed en gezellig.

Januari bracht een nieuwe zwemmeeting. Deze keer in Zwevegem. En daar hadden ze ook heel goed nieuws voor Jef. Dit jaar organiseert de zwemclub een eigen clubkampioenschap op 22 september een daar mag Jef al aan meedoen. Zijn eerste wedstrijd staat dus nu ook gepland. Hij blijft naarstig trainen, leerde zelfs al duiken. Een echte waterrat zoals ze zeggen.

En februari, die bracht de griep… Eerst Jef, dan Tuur en ja ook papa, mama en Ralf moesten eraan geloven. De een heeft er al iets meer last van dan de ander maar geveld werden we allemaal.


Acties

Informatie

One response

13 02 2012
Tresie

Dank je wel voor de update, ik werd al ongeduldig. Proficiat aan de zwem kampioenen, Ralf doe zo voort en jef, train maar hard om in September te kunnen meedoen. Ja ik vind dat een hele ambitie van Tuur om Sint te willen worden. Ik begin al mijn verlang lijstje te maken. Hou jullie sterk met het koude weer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: