Zieke kindjes en dokters

20 04 2012

En dan heb ik er nu officieel genoeg van !! Tussen krokus- en paasvakantie hebben ze allemaal thuis gezeten mijn mannen. De griep, de buikplaag, wat er ook in de lucht hing, ze hadden het te pakken. Eerst de een , dan de andere of ook wel eens een paar op hetzelfde moment ( nu dat moment dat de papa en Tuur samen ziek waren, kwam nog goed uit voor het zoeken van opvang ). Nu had ik gedacht dat het met twee weken vakantie wel beter zou gaan… Alle ziektekiemen weg uit de school, je kent dat wel.

En ja, ik wist wel dat voor Jef nog een dagopname gepland stond. ( Maar dat stond dan ook al gepland van in de vakantie. En kon ik dus voorzien.) In ieder geval hebben ze het al gehad over onze ‘ouden Belg’. Hij heeft dat dus super gedaan, samen met Sebastian. Zenuwachtig op voorhand, maar daar kunnen ze in het ziekenhuis wel weg mee. Een beetje ‘poepsiroop’ en hij was helemaal vrolijk en blij !! AfbeeldingOp weg naar het operatiekwartier riep hij plots uit : “Het zal een LEUK avontuur zijn hé!” Het wakker worden was even minder plezant, maar ’t heeft niet lang geduurd. Twee uur na de operatie mochten we al naar huis en hij mocht die dag een lichte maaltijd hebben. Thuisgekomen had Jef honger en dit kon alleen gestild worden met spaghetti. En willen, mogen of niet… hij moest niks anders hebben. Dus mama heeft spaghetti gemaakt en Jef heeft die met smaak opgegeten. Je ziet, geen ziekentrauma voor mama die dag .

Helaas de dag erna was het prijs met Tuur. Zoals zo vaak, koorts ( vrij hoog 39,2) zonder enige andere symptomen. Twee dagen school en hij had het alweer zitten. Oma terug opgeroepen als oppas en al 3 dagen aan het proberen om de koorts weg te krijgen. Deze morgen bij de dokter krijg je dan te horen dat hij geen oorzaak vindt en dat we alleen maar kunnen afwachten. GRRR !! Nu maar hopen dat we niet weer vertrokken zijn in het beurtsysteem van voor de paasvakantie.


Acties

Informatie

2 responses

20 04 2012
Sebastian

Het was een fantastisch avontuur hoor! Alles al wat beter met de zieken ginds ?

6 05 2012
Tresie Benoit

Ik wens Jef een spoedig herstel. Gelukkig in goeie handen van een super dokter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: